Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

Α. Ο μικρός μας μεγάλωσε. Τα πρώτα του γενέθλια είχε στις 2 Νοεμβρίου. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος με απίστευτο γέλιο (όλη την ώρα γελάει) αλλά και κλάμα (τα βγάλαμε τα δοντάκια μας, επιτέλους). Εβαλε λοιπόν τα καλά του, βάλαμε κι εμείς τα δικά μας (σιγά που δε θα ήμουνα και εγώ εκεί, νονά και θεία μαζί) και σβήσαμε το κεράκι.
Ο παίδαρος που τον κρατάει αγκαλιά είναι ο μεγάλος αδερφός που επίσης μεγαλώνει γρήγορα (φτάσαμε τα 6), ομορφαίνει (συμφωνούμε όλοι, έτσι?) μορφώνεται (1η Δημοτικού, αγγλικά και μουσική, παρακαλώ) γυμνάζεται (3 φορές την εβδομάδα προπόνηση ποδόσφαιρο) και το κυριότερο ....αγαπάει όλο τον κόσμο.
Φοβερά παιδάκια. Καμία σχέση με την αδερφή μου (μεταξύ μας).



Β. Είπα να κάνω καμιά ζωγραφιά μια που κάθε μεσημέρι βλέπω το Bob Ross και ζήλεψα. Αυτή είναι η τρίτη βέβαια. Οι δύο πρώτες είναι όχι απλά χάλια, είναι.......πολύ χάλια. Για αυτή όμως είμαι λίγο περήφανη. Φαίνεται τουλάχιστο οτι είναι λουλούδια. Δε φαίνεται? Ε????????

7 σχόλια:

Giorgos Varvakis είπε...

Να σας ζήσει ο μικρούλης & να χαίρεστε και τα 2 τα παλικάρια σας!!
Όσο για το Έργον Τέχνης, καλά κάνεις και είσαι υπερήφανη!! "Τόχεις" παιδί μου!! Καλή και δημιουργική συνέχεια :)

Ανώνυμος είπε...

Εντελώς αντικειμένικα μιλώντας...τα παιδάκια μου είναι τέλεια!Αντιπαρέρχομαι βέβαια το σχόλιο της "αγαπημένης" μου αδερφής και κουμπάρας μου!Και τώρα έρχομαι στο καυτό θέμα της ζωγραφιάς και καταθέτω το σχόλιό μου....Ευτυχώς που έχει αποβιώσει ο καημένος ο Bob Ross!

angelina είπε...

1. gvarvakis ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πάντα ήξερα οτι είμαι καλή αλλά δεν το είχα δοκιμάσει σωστά. χεχε Πλάκα κάνω βέβαια. Επρεπε να δεις το πρώτο για να καταλάβεις πόσο απαράδεκτη είμαι.
2. Αγαπητή μου αδερφούλα και κουμπάρα, μικρό και απαίσιο στρουμφάκι, ο Bob Ross θα έτρεμε εαν ζούσε. Κάτω ο Bob....Ζήτω η Angelina!!!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Kαλησπέρα , τα ανηψάκια πάνγλυκα και να τα χαίρεστε !!
Τώρα για το έργο... καλή η προσπάθεια, λίγα μαθηματάκια ζωγραφικής ακόμα δεν θα έβλαπταν, ίσα ίσα θα ωφελούσαν !!
Καλό είναι να επιβραβεύουμε την προσπάθεια και την ανάγκη έκφρασης του άλλου !! Προχώρα !!

angelina είπε...

Ευχαριστώ Αθηνά. Καλή η ιδέα για μαθήματα. Δεν έχω σκοπο να γίνω τόοοσο καλή όμως. Θα ήταν άδικο για τους ζωγράφους. Καταλαβαίνεις. Είμαι καλή σε τόσα άλλα πράγματα εξάλλου. χαχα

roadartist είπε...

Χρονια του πολλα :)
Και παντα να εισαι και να αισθανεσαι δημιουργικη ;)

angelina είπε...

Thank you και για τα δύο.