Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Με τι να ασχοληθώ?

Έχουμε πάρα πολλά θέματα στην επικαιρότητα. Οι φυλακισμένοι, οι παππάδες και τα χρήματα, οι παππάδες και το μάθημα των θρησκευτικών.. με το μόνο που δεν ασχολούνται οι παππάδες είναι με τους φυλακισμένους. Περίεργο δεν είναι? Ποια είπαμε πως είναι η …αρμοδιότητα τους? Έχουμε μπερδέψει λίγο τους ρόλους. Τέλος πάντων. Δεν θα ασχοληθώ σήμερα με αυτά τα σοβαρά θέματα. Άλλη μέρα. Εξάλλου σε όποιο μπλογκ και να μπήκα για αυτά διάβασα. Ας ασχοληθώ λοιπόν με κάτι διαφορετικό. Τζέρεμι Κλάρκσον, κυρίες και κύριοι. Ένα όνομα, μια ιστορία.
Όλοι όσοι με γνωρίζου ξέρουν ότι μόνο εθνικίστρια δεν είμαι. Συχνά με κατηγορούν για αντι-πατριώτισσα κιόλας. Δίνω δικαιώματα βέβαια. Δεν με ενδιαφέρει εάν οι αλβανοί μαθητές θα σηκώσουν τη σημαία μας, πιστεύω ότι δεν ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου (πολλές άλλες χώρες έχουν τρομερή φυσική ομορφιά. Η δική μας είναι ευτυχώς μια απο αυτές), πιστεύω ότι οι νεοέλληνες δεν έχουν κάνει κάτι για να αξίζουν να λένε ότι είναι απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, αρνούμαι να συνδέσω την Σουηδία με τις αυτοκτονίες αντί με την σαφώς καλύτερη ποιότητα ζωής, κτλ, κτλ.
Αρνούμαι όμως ότι η Ελλάδα είναι τουαλέτα, οι Ελληνίδες έχουν μουστάκι, οι τσολιάδες είναι γκέι και οι Έλληνες περιμένουν τις όμορφες Αγγλίδες κάθε καλοκαίρι για να πάνε επιτέλους με πραγματική γυναίκα. Συγγνώμη!!!!
Δεν έκανα ποτέ αποτρίχωση στο μουστάκι. Η Ελλάδα είναι μια από τις όμορφες χώρες. Οι Εύζωνοι φοράνε στολή και συνήθως είναι (πέρα από το όταν παίζει το μέσον) οι πιο λεβέντες άντρες μας. Οι αγγλίδες εξόν κάποιων ελάχιστων περιπτώσεων είναι για τα μπάζα. (5 χρόνια στο Λονδίνο-Μπράιτον-Γκριμσμπι πιστεύω είναι αρκετά για να έχω το δικαίωμα να κρίνω). Οι έλληνες δεν περιμένουν να έρθει το γκρουπ για να πάνε με γυναίκα. Περιμένουν τις τουρίστριες για να τους «προσφέρουν» υπηρεσίες. (τώρα θα είναι ταβερνιάρης για να φάνε, θα είναι μπάρμαν για να πιούνε, θα είναι άντρας για να ξε-χαρμανιάσουν…ότι χρειάζεται).
Η απάντησή μου στον κύριο Κλάρκσον (που απλά επειδή βαριέμαι του απαντώ και όχι γιατί με νοιάζει η άποψη του. Ευτυχώς είμαι λίγο πιο σκληροτράχηλη σε αυτά) είναι οι παρακάτω φωτο….
ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΓΛΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ

ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΦΟΥΣΤΑ" ΤΟΥ?
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ...ΜΗ-ΑΝΤΡΑΣ? Ε? Ε? Ε?

6 σχόλια:

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Miα χαρά τα λες !!!!
Την καλησπέρα μου

angelina είπε...

Καλησπέρα. Ε, μα, είπα να τον αφήσω να λέει ανακρίβειες αλλά όχι να μου λέει οτι έχω ...μουστάκι.

DINOS TZORTZOGLOU είπε...

xaxaxaxaxa
Αέρα και τους φάγαμε τους κοκκινομπάμπουρες Αγγελινάκι!!!!!!!!!!

Υ.Σ. Γεια σας Ελληνίδες!!!!
Μετά ή άνευ μύστακος είστε σέξυ!!!!¨
Όχι σαν τις νερόβραστες Αγγλίδες...
:)

angelina είπε...

Η Ελληνίδα γυναίκα σε ευχαριστεί για τα καλά σου λόγια. Και ο Ελληνας άντρας είναι ΑΝΤΡΑΣ, με ή χωρίς την φουστα/φουστανέλα. Οχι παίζουμε.

Sidepap21 είπε...

Άμα δεν πεναίψεις ...
το " σπίτι " σου !!!
Καλή βδομάδα ...

Υ.Γ.
Ο Mr. Σον είναι Σκωτσέζος ...
Και φυσικά πολύ άντρας ...
με ή χωρίς φούστα (κιλτ) !!!

Μετεωρίτης είπε...

XAXAXAXAXAXAXXAAXAXA!!

Καλησπέρα!
Δεν με ξέχασες, παρόλο πού έλειπα καιρό!

Ούτε κι εγώ!
Πολλά φιλάκια, γέλασα, ειδικά με τις φωτό...