Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Απίστευτη ιστορία!


Πολλά τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινή μας ζωή. Άλλοι οικονομικά, άλλοι προσωπικά/αισθηματικά, άλλοι σωματικά, άλλοι ψυχικά. Εκατομμύρια τα προβλήματα και οι δυσκολίες γύρω μας. Ένας συγκεκριμένος άνθρωπος όμως καλείται να ανταπεξέλθει έχοντας να αντιμετωπίσει προβλήματα σε όλους τους παραπάνω τομείς της ζωής του.
Κινέζος επιχειρηματίας λόγω οικονομικών δυσκολιών αναγκάστηκε να αφήσει τις 4 από τις 5 ερωμένες του. Δεν μπορούσε να τις συντηρήσει οικονομικά λέει (δηλαδή στο … άλλο … άνετα? αναρωτιέμαι η γυναίκα). Ο δύστυχος ανθρωπάκος λοιπόν δεν έβρισκε άλλο τρόπο να διαλέξει με ποια θα έμενε (είναι και δύσκολο να συνηθίσεις στη μονογαμία μετά από μια ζωή..ποικιλίας) και πήρε την απόφαση να κάνει διαγωνισμό ομορφιάς (!)
Τις έπιασε λοιπόν μία μια και τις ενημέρωσε για την ύπαρξη των υπολοίπων τεσσάρων…..(βλέπετε και εσείς το τεράστιο χάσμα μεταξύ των πολιτισμών μας, έτσι? Στην Ελλάδα η ιστορία που αναφέρω θα είχε μόλις τελειώσει. Θα τον είχαμε βάλει κάτω, θα τον είχαμε κάνει τουλούμι στο ξύλο και θα ήταν τυχερός εάν τον αφήναμε να φύγει με τα «όργανά» του ακέραια) και τους ανακοίνωσε την αδυναμία του να τις συντηρήσει όλες αλλά και να επιλέξει μία από αυτές. Τις κάλεσε σε δείπνο και έβαλε ένα φίλο του που εργαζόταν σε πρακτορείο μοντέλων να τις ετοιμάσει για τον διαγωνισμό.
Η πρώτη πήρε πόδι γιατί υστερούσε σε εξωτερική εμφάνιση. (Το γιατί δεν την παράτησε πριν τη βάλει να περάσει όλο αυτόν τον εξευτελισμό δεν το γνωρίζω. Ίσως μόνο δίπλα στις υπόλοιπες να υστερούσε). Η δεύτερη και η τρίτη έχασαν στο κομμάτι του διαγωνισμού με τις ερωτήσεις (αποκλειστικά μη-φαλλοκρατικού χαρακτήρα). Ποτέ δε μάθαμε τι ρώτησαν ακριβώς. Ήταν ερωτήσεις γνώσεων? Προσωπικού χαρακτήρα? Αλήθειας ή θάρρους? (με τρελαίνει που δεν θα μάθω ποτέ).
Τις δύο φιναλίστ τις έβαλαν να κάνουν διαγωνισμό ποτού. Και εδώ έχω απορίες βέβαια. Ποια θα φτιάξει το καλύτερο τσάι? Ποια θα πιεί το πιο πολύ σάκε? (Το ξέρω οτι το σάκε είναι γιαπωνέζικο αλλά δεν γνωρίζω το παραδοσιακό ποτό των κινέζων) Ποια θα κρατηθεί περισσότερο χωρίς νερό? Αναπάντητα ερωτήματα.
Το τέλος της ιστορίας θα μπορούσε να είναι μια σκηνή από την επόμενη ταινία του James Bond. Μία από τις κοπέλες που «έχασαν» αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της (όλοι ξέρουμε ότι σίγουρα ήταν η άσχημη, δε χρειάζεται να μας το πουν) και πήρε τον Δον Τσάκι Ζουάν και τις άλλες τέσσερις με το αμάξι μια βόλτα μέχρι τον πιο κοντινό …γκρεμό.
Από το προσχεδιασμένο – ατύχημα σκοτώθηκε μόνο η εκδικήτρια / οδηγός - που είσαι Αίσωπε να χαρείς ειρωνεία.

10 σχόλια:

Ράνια είπε...

χι χι χι χι!!!δε το πιστεύω!πολύ καλό!αυτο είναι που λέμε πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος!!!πολλά φιλιά!καλό σου βράδυ!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτο το εγραψες για να ζηλευουμε εμεις οι ...μονογαμικοι ελληνες
μη βαζεις ιδεες
αυτα...
την αγαπη μου
ΑΡΗΣ

angelina είπε...

Ράνια, αυτός βγήκε κουρεμένος, οι άλλες κερατωμένες και η οδηγός (που επιμένω οτι η άσχημη ήταν) βγήκε από τη ζωή. Όλοι πήραν οτι ήθελαν. Απίστευτη ιστορία. Είναι αυτό που έλεγε μια φίλη μου "Αυτά βλέπει ο Θεός και θα ρίξει φωτιά να μας κάψει" χαχα

angelina είπε...

Αρη, γιατί έχω την εντύπωση οτι από την ιστορία κράτησες μόνο τα στοιχεία που ήθελες? χαχα. Α, να χαθείς! Δεν έπιασες το νόημα. Το νόημα της ιστορίας είναι οτι όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού μπαίνει ...οποιος να 'ναι μέσα. χα Δεν υπαρχει δικαιοσύνη. Τελος.

Ανώνυμος είπε...

αντιθετως εγω γιατι πιστευω οτι ο πανσοφος θεος απεδωσε δικαιοσυνη;
εξαλλου ποιοι ειμαστε εμεις που μπορουμε να ερμηνευσουμε το θειο θελημα;
εδω εχει χι χι χι
ΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,έχω να πω ότι ταυτίζομαι γενικά με τους πρωταγωνιστές των διαφόρων ιστοριών που ακούω,ταινιών που βλέπω κτλ.κτλ.
Έτσι και τώρα ταυτίστηκα με τις δύο ηρωίδες του τελικού!(Όχι γιατί δεν υστερώ σε εξωτερική εμφάνιση,ούτε γιατί είμαι τσακάλι στις πάσης φύσεως ερωτήσεις,αλλά γιατί πώς να το κάνουμε,το ποτό είναι το δυνατό μου σημείο!!!)
Θα έφτανα λοιπόν μέχρι τη φάση αυτή και:αν ήμουν η νικήτρια θα απέφευγα τις φιλικές εξόδους με τις συνδιαγωνιζόμενες(ειδικά με αυτοκίνητο!)Ε,μα τι πολιτισμός και ὑπεράνω" είναι αυτά;Έλεος!!!
Σε περίπτωση που ήμουν η ηττημένη,(πολύ λίγες οι πιθανότητες,αλλά ποτέ δεν ξέρεις...)τι να πω;Θα τό ῤιχνα στο...ποτό για να ξεχάσω!
Γιώτα

DINOS TZORTZOGLOU είπε...

Γεια σου Angelinaκι!!!!!
Δε σου γράφω συχνά, γιατί δεν έχω μαζί μου το laptop... Έχω και πολλά τρεχάματα.... άστα....
Φιλιά από ... Κίνα!
χιχιχιχι

angelina είπε...

Αγαπητό ψώνιο, Γιώτα, θα είχαμε μεγάλη μάχη στο τελικό. Ξέρεις οτι με αντίπαλο εμένα...θα έχανες στο ποτό. Ε, πως να το κάνουμε, εάν δε έφευγα πρώτη (είδες, εγώ δεν είμαι ψώνιο) θα κέρδιζα στο ποτό. χαχαχαχαχα Οσο για τη βόλτα μετά, ξέρεις οτι είμαι τόσο χαλβάς που μάλλον δε θα γλύτωνα, θα δεχόμουν. Οι ιστορίες αλλων όμως μου γίνονται μάθημα. χεχε

angelina είπε...

George, Κινα? Εμαθες οτι εκεί οι γυναίκες δέχονται να μπουν στη σειρά και πήγες? χαχα Καλά να πάθω. Αλλη φορά δε θα σας λέω για τα μέρη που...διευκολύνουν τη ζωή σας. Ποτέ δεν ξέρεις που θα φτάσετε εσείς οι άντρες. Που 'σαι, έμαθα οτι και στο Περού κάτι παρόμοιο γίνεται. Μη σε δω σε καμία πτήση για κει....χα.

DINOS TZORTZOGLOU είπε...

Χμμμμμμμμ Ψάχνω για αεροπλάνο Πεκίνο-Περού....
:-)