Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

ANGELINA’S 4TH BIRTHDAY (μέρος β’)

Το πάρτι βέβαια έχει ήδη γίνει και πήγε τέλεια!!!!!!!!!!!!
Τι άλλο ετοιμάσαμε όμως? Συνεχίζω…

8. Αφίσα «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ»
Από χαρτόκουτα που την έκοψα με καμπύλες έφτιαξα ένα πολύ μεγάλο μαγικό καθρέφτη και τον έβαψα με τέμπερες. Κολλήσαμε στρασάκια και πετρούλες παντού και στη μέση μια φωτογραφία της Αγγελίνας ντυμένη Χιονάτη βέβαια. Με γκλίτερ έγραψα το χρόνια πολλά.


9. Ταμπελίτσες παντού
Εκτύπωσα φωτογραφία της Αγγελίνας μέσα σε πλαίσιο που έμοιαζε με καθρεφτάκι (12 ανα σελίδα Α4), τα έκοψα και τα κόλλησα σε ξυλάκια και οδοντογλυφίδες. Την ώρα του πάρτι τα κάρφωσα πάνω στα εδέσματα. Μερικές φωτογραφίες της τις εκτύπωσα σε ορθογώνιο και κολλώντας τις άκρες μεταξύ τους τις έκανα δαχτυλίδια για τις τρίχρωμες (μπλε, κίτρινο, κόκκινο) χαρτοπετσέτες.   
10. Μάσκες
Εκτύπωσα μάσκες όλων τω χαρακτήρων του παραμυθιού (μέχρι και του καθρέφτη) και τις κόλλησα πάνω σε αφρώδες χαρτί. Έπειτα τα έκοψα και έδεσα λαστιχάκι για να τις φοράνε και να παίξουν αναπαριστώντας το παραμύθι.


11. Ρίξε τον κρίκο στο μπουκάλι
Ντύσαμε με κίτρινες χαρτοπετσέτες μπουκάλια νερού και τα διακοσμήσαμε με μπλε και κόκκινες κορδέλες. Έπειτα τα κολλήσαμε πάνω σε επίπεδη χαρτόκουτα. Βάψαμε στεφάνια από φελιζόλ με τέμπερα και έτοιμο το παιχνίδι. Έπρεπε να βρουν στόχο (ή απλά να πάνε από πάνω και να τα ρίξουν)    

12. Πινιάτα.
Αγόρασα μια χάρτινη απλή πινιάτα και την έντυσα με τα χρώματα της Χιονάτης. Κίτρινη και μπλε χαρτοπετσέτα (ντεκουπάζ) και κόκκινη κορδέλα. Μέσα έβαλα - ελαφριά και ακίνδυνα εάν έπεφταν στ κεφάλι-  παιχνίδια, ντουντούκες και ζαχαρωτά.13. Παλάτι
Τι σόι πριγκίπισσα είναι η χιονάτη εάν δεν έχει παλάτι? Έτσι πήραμε για βάση –κλασικά- μια χαρτόκουτα και κρατήσαμε μόνο τις δυο πλευρές. Η μία ήταν το πάτωμα που το βάψαμε κεραμιδί και κάναμε ένα μπλε διάδρομο που οδηγούσε στον τοίχο ο οποίος ήταν βαμμένος κίτρινο και μπλε. Πάνω στον «τοίχο» κολλήσαμε τη φωτογραφία της Αγγελίνας που και καλά κάθεται στον θρόνο της. Με δύο μεγάλα ρολά από χαρτί κουζίνας βαμμένα κόκκινα κάναμε τους πυργίσκους. Με ρολά από χαρτί υγείας κάναμε το υπόλοιπο γύρω γύρω. Μέσα από τα ρολά έβγαιναν κίτρινες και μπλέ χαρτοπετσέτες (για διακόσμηση, όχι για να σκουπιστούμε). Η πόρτα του παλατιού έγινε με ξύλα καλλιτεχνίας βαμμένα καφέ και πάνω κολλήσαμε ένα κόκκινο φιόγκο φτιαγμένο από πηλό. Μέσα στο παλάτι βάλαμε ποτηράκια με γλειφιτζούρια.   14. Τούρτα
Μινιατούρες Χιονάτη και νάνοι, λουλούδια, και πεταλούδες από ζαχαρόπαστα.


15.  Τέλος, γεμίσαμε τον χώρο με μπαλόνια στα τρία χρώματα του πάρτι, ετοιμάσαμε τα δωράκια που ήταν χάρτινες σακούλες γεμάτες γλυκά και το παραμύθι της Χιονάτης και φορέσαμε στέμματα «Happy Birthday» στα παιδάκια αντί για καπελάκια γιατί όλα είναι πριγκίπισσες και πρίγκιπες.  

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: