Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

All glory comes from daring to begin. (E.F. Ware)

Hello everybody
Εδώ και αρκετό καιρό πήρα την απόφαση να ξεκινήσω και εγώ ένα ιστολόγιο. Το γιατί είναι πολύ απλό. Καταρχήν είδα ότι σχεδόν όλοι το κάνουν. Κάποιοι έχουν κάτι σοβαρό να γράψουν και θέλουν να το μοιραστούν με εμάς, κάποιοι το χρησιμοποιούν ως ημερολόγιο και γράφουν τις εμπειρίες τους, κάποιοι κάνουν την τρέλα τους. Εγώ δεν είμαι ακόμη σίγουρη σε ποια κατηγορία ανήκω. Το βέβαιο είναι ότι θέλω να γράψω για τα ταξίδια που έχω κάνει σε Ελλάδα και εξωτερικό τα οποία μπορεί να μην είναι ακόμη τόσο πολλά αλλά ευτυχώς όλο και αυξάνονται. Επίσης, πιστεύω ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον να ασχοληθώ με τον κόσμο γύρω μας/μου και με τα τρελά που συμβαίνουν και λένε παρά με τα σοβαρά θέματα για τα οποία συνειδητοποιώ ότι έχει άποψη και ο κάθε πικραμένος χωρίς απαραίτητα να έχει τις γνώσεις. Είναι απίστευτο το πόσο αστείες είναι οι συζητήσεις και με πόση βεβαιότητα και σιγουριά μιλάει ο γείτονας ή ο συνάδελφός μας για την πολιτική κατάσταση της Ουκρανίας ή για την αρχή της απροσδιοριστίας. Όχι κυρία Βούλα, η λέξη ισλαμιστής δεν είναι το ίδιο με το τρομοκράτης και αν τρως κάθε μέρα σκόρδο δεν είναι σίγουρο ότι θα πεθάνεις και εσύ στα 102 όπως ο παππούς της Νίτσας.
Μετά από αυτή την εισαγωγή λοιπόν, λέω να αρχίσω και εγώ το ιστολόγιο μου με βάση τα ταξίδια, τις ασυναρτησίες των γύρω μου, τα βιβλία που έχουν κάτι να που και …ότι άλλο προκύψει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πρώτο σχόλιό μου είναι ότι η αγαπημένη μου πόλη είναι η Θεσσαλονίκη και το δεύτερο......καλά βρε angelina...αφήσατε τη Σάμο(το ωραιότερο νησί) για να πάτε Σαντορίνη??Ανέβα - κατέβα, μέσα στα βράχια και όπως λέει και ένας φίλος μου...σιγά το ηλιοβασίλεμα.....φωτάκια-φωτάκια-φωτάκια...Θα ήθελα να μας γράψεις και για άλλες διακοπές σου. φιλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Thank you. I will. οσο για τη Θεσσαλονικη.....μαζι σου!!! Η καλυτερη πολη.

Ανώνυμος είπε...

πρώτη φορά μπαίνω στο σίτε αυτό......γενικά πρώτη μου φορά μπαίνω στο internet.....η κόρη μου με βάζει φυσικά γιατί εγώ ο μόνος τρόπος που ξέρω να μπαίνω στο internet είναι με το κεφάλι....χεχεχε.
τι ωραίο όνομα το angelina...το αγαπημένο μου όνομα, της λατρευτής μου γιαγιάς.φιλάκια...!