Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το τι είδους κατοικίδιο θα θέλαμε στο σπίτι μας είναι oτι σχεδόν κανένας δεν μπαίνει στο blog μου -ελάχιστοι ψήφισαν και μάλιστα έβαζα ΄τον αντρα μου να ψηφίζει υποχρεωτικά κάθε φορά που έμπαινε μέσα.(!) Αρα... ούτε εκείνος μπαίνει στο blog μου!!!!!!!(Εννοείται οτι αστειεύομαι)
Με μεγάλη διαφορά κερδίζει η γατούλα. Νομίζω οτι είναι λογικό. Είναι μικρές, χαριτωμένες και σκερτσόζες. Θέλουν χαδάκια αλλά και την ησυχία τους. Γλυκός τσαμπουκάς δηλαδή

Δεύτερο είναι το σκυλάκι Πιστό και χαδιάρικο. Ακολουθεί, γλύφει και κρατάει καλή συντροφιά. Τρίτο βγήκε το χρυσόψαρο ή φαντάζομαι οποιοδήποτε ψάρι ενυδρείου Ωραία να τα βλέπεις αλλά...μέχρι εκεί. Πολλοί βέβαια λένε οτι τους ηρεμούν απίστευτα (!). Ίσως Τέταρτο και καταιδρωμένο (μόνο και μόνο επειδή ήταν ως επιλογή μάλλον) το πουλάκι. Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι ψηφίσατε/με. Τα μικράκια, χνουδωτά, κελαηδιστά μας πουλάκια βγήκαν νοκ αουτ από τα ζώα με πιο μεγάλες...ουρές.

2 σχόλια:

DINOS TZORTZOGLOU είπε...

Μπορεί να είναι από άποψη....
Το ... σκυλάκι φίλος καλός, αλλά ... εξαρτημένο...
Το ... γατάκι ανεξάρτητο, παιχνιδιάρικο, "γλυκός τσαμπουκάς" το είπες;, εκτός των άλλων είναι και ... καθαρό και ...χρήσιμο...
Για το ... ψαράκι δεν ξέρω να σου πω...
Το πουλάκι όμως ....
Παραπέμπει σε στέρηση ελευθερίας στο συμβολικό του επίπεδο...
(που το πάνε το παιδί-χελιδόνι σε κλουβί..., ο ...Τζιτζιφρίγκος και οι Γερμανοί ξανάρχονται, το αηδόνι του βασιλιά... ξέρεις όλα αυτά...)
χε χε χε...
Να ανάλυση τρομάρα μου....

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa καταπληκτική ανάλυση. χαχαχα. thank you!